Начало Новини Контакти Стани член на сдружението
Главно Меню
Търсене



Новини : Научна конференция по сигурността
на 2007/9/9 22:20:00
Новини

На 11 септември (вторник) в Международния изложбен център на Цариградско шосе в София се открива Петата международна научна конференция “СИГУРНОСТТА КАТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ПРЕД ЕВРОПЕЙСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

несмъртоностни оръжия  несмъртоностни оръжияКонференцията е под патронажа на Президента на Република България г-н Георги Първанов. Време на провеждане -на 11 и 12 септември 2007 в Интер Експо и Конгресен Център – София.
На изложбата, съпътстваща научната конференция, на щандове на Министерството на отбраната, са представени цяла гама ръчни гранати от класа "Non-Lethal Weapons - несмъртоносни оръжия", разработени от членове на Сдружението на специалистите по боеприпаси в България. Най-новите разработки са ръчните маркиращи и кинетични гранати с каучукови сфери, граната за гасени на пожари в ограничени пространства, както и няколко вида ръчни димни гранати с различен цвят на дима - червен, зелен, бял и жълт.

несмъртоносни оръжияНОВО: Подобоващо беше отразена изложбата по сигурността с участие на наши членове. В-к "Труд" излезе с обширна статия на 7-ма страница в броя си от 13 август 2007.
  Кликни върху картинката вляво за пълен размер на статията.


ASA Bulgaria

       Версия за печат
Коментарите са собственост на авторите. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.



От Галерията
Среща на випуск Родопски 1983 г., Арбанаси, гр. В. Търново,
Потребителски вход