Научна конференция по сигурността

Дата 2007/9/9 22:20:00 | Категория: Новини

На 11 септември (вторник) в Международния изложбен център на Цариградско шосе в София се открива Петата международна научна конференция “СИГУРНОСТТА КАТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ПРЕД ЕВРОПЕЙСКАТА ПЕРСПЕКТИВА НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА

несмъртоностни оръжия  несмъртоностни оръжияКонференцията е под патронажа на Президента на Република България г-н Георги Първанов. Време на провеждане -на 11 и 12 септември 2007 в Интер Експо и Конгресен Център – София.
На изложбата, съпътстваща научната конференция, на щандове на Министерството на отбраната, са представени цяла гама ръчни гранати от класа "Non-Lethal Weapons - несмъртоносни оръжия", разработени от членове на Сдружението на специалистите по боеприпаси в България. Най-новите разработки са ръчните маркиращи и кинетични гранати с каучукови сфери, граната за гасени на пожари в ограничени пространства, както и няколко вида ръчни димни гранати с различен цвят на дима - червен, зелен, бял и жълт.

несмъртоносни оръжияНОВО: Подобоващо беше отразена изложбата по сигурността с участие на наши членове. В-к "Труд" излезе с обширна статия на 7-ма страница в броя си от 13 август 2007.
  Кликни върху картинката вляво за пълен размер на статията.


ASA Bulgaria



Тази статия идва от Сдружение на специалистите по боеприпаси в България
http://asabulgaria.com

Адресът на тази статия е:
http://asabulgaria.com/modules/news/article.php?storyid=35