Начало Новини Контакти Стани член на сдружението
Главно Меню
Търсене



Новини : Днес 01.10.2005 г. всички членове с достъп до "вътрешната" информация
на 2005/10/1 17:33:01

Уважаеми колеги,
От днес 01.10.2005 г. членовете на Сдружението получиха на имейла си своите потребителски имена и пароли за достъп до "вътрешната" информация от секция "За регистрирани".
ASA Bulgaria



За целта на всеки член на Сдружението е създадено такова потребителско име и парола. Принципът на съставяне на потребителското име е еднакъв за всички членове - взима се първата буква от името на латиница, поставя се тире и следва фамилията на латиница. Освен това на всеки е направен имейл адрес, който представлява: потребителското_име@asabulgaria.com, например моят имейл адрес е Когато някой ви пише на този имейл адрес съобщението автоматично се препраща на имейла, който сте предоставили за връзка с вас. Ако нямате друг имейл адрес можете да използвате предоставеният от нас - подробност как да стане това има по-долу.
За да получите достъп до секцията от сайта, която е само за членове на сдружението отворете от лявото навигационно меню секция "За регистрирани" (ето директен линк: http://asabulgaria.com/modules/AMS/) и използвайте своето потребителско име и парола.

Потребителско име: ...
Парола: ...........


След това натиснете "Потребителски вход". Страницата ще се презареди и отляво ще забележите, че се е появило ново меню "Потребител" - от секцията "Редактирай профила си" на това меню можете да смените личната информация и паролата.
Ще се появят и нови секции в дясно на сайта - изберете секцията, която ви интересува.

Относно имейл адреса Ви.
Ако нямате друг адрес, към който да се препращат съобщенията ви, можете да ползвате да ги четете и да отговаряте директно тук: http://mail.asabulgaria.com - използвайте следните детайли, за да влезете в пощата си:

Name:
Password: .........

За тези, които не знаят откъде идва името на сайта и домейна (asabulgaria.com).
ASA е абревиатура на името на сдружението на английски - Ammunition Specialist Association, ясно е откъде идва "bulgaria". Сайтът се хоства (файловете се намират) на сървър в САЩ, поддържан от компания с голям опит и многобройни клиенти. Причината да бъде избрана тази компания е предлаганата сигурностт и надеждност за информацията, а не на последно място и достъпната цена и коректността в обслужването с личен ангажимент към сайта на Сдружението.

Все пак ако имате проблем с използването на сайта на сдружението потърсете ме на имейла или на телефоните ми.

С уважение!
Валентин Радев

       Версия за печат
Коментарите са собственост на авторите. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.

 Re: Днес 01.10.2005 г. всички членове Ѯ..

Публикуван: 2005/10/1 17:42  Обновен: 2005/10/1 17:42

v-radev

Webmaster
Регистриран: 2005/7/26
От: София
Публикации: 183
Почти като подарък за Коледа!



От Галерията
10.jpg
Потребителски вход