Начало Новини Контакти Стани член на сдружението
Главно Меню
Търсене



Новини : Отлична защита на Дипломна работа
на 2007/7/2 14:10:00
Новини


  Днес 02 юли 2007 г. Държавната изпитна комисия на Военна академия "Г. С. Раковски" даде оценка "Отличен" на защитата на Дипломната работа на нашия колега и член на ASA Bulgaria подп. инж. Евгени Попов, специалист от ГЩ на БА.
Присъствалите на защитата членове на Сдружението изразяват своето удовлетворение от представената Дипломна работа на колегата Попов на актуалната тема, свързана с все по-широкото прилагане на несмъртоносните оръжия.
  Очевидно добрата подготовка на колегата и умелото ръководство от научния му ръководител полк. д-р Мирослав Димитров са в основата на убедително представеното изследване по проблемите на несмъртоносните оръжия.
Ръководството на Сдружението, чрез свой представител на защитата, изрази пред Председателя на Държавната изпитна комисия полк. доц. Мильов задоволството си от включването като теми за Дипломни работи на съвременни проблеми от ежедневието и бъдещето на Българската армия, като: въпросите на утилизацията, несмъртоностните оръжия, съхранението на боеприпасите и други, свързани пряко и с дейността на Сдружението.
Евгени, от колегите от Сдружението - "A votre sante!" , тъй като си франкофон и пожелания за успешна военна кариера вече като магистър по "Военна дело"!
ASA Bulgaria


       Версия за печат
Коментарите са собственост на авторите. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.



От Галерията
Среща на випуск Родопски 1983 г., Арбанаси, гр. В. Търново,
Потребителски вход