Начало Новини Контакти Стани член на сдружението
Главно Меню
Търсене



Новини : Нова книга за АВ служба
на 2015/6/8 13:20:00

Тази година излезе поредна книга, написана от родолюбив българин и дългогодишен ръководител на служба Ракетно-артилерийско въоръжение генерал-лейтенант от запаса инж. Симеон Петковски, днес Почетен президент на фирма "Дефенс Кепитал Индъстри" ЕООД, основен спонсор на изданието.
В книгата авторът се е опитал и в голяма степен е успял да събере и подреди информацията за въоръжението и техниката на РАВ и РЛТ. Някои от читателите няма да се съгласят с направени вв книгата оценки и поглед за неща и събития през годините назад във времето, но основната цел е постигната. Всеки непредубеден читател държи в ръцете си част от историята на тази служба, описана и видяна през погледа и спомените на автора и негови близки приятели и колеги, посочени в края на изданието. Това е ценното и важното. Колкото повече такива писмени текстове и книги имаме за това какво се е случвало и как се е променяла Българската армия през годините, толкова по-верни изводи можем да си правим и поуки да извличаме за нейното бъдеще.
Поздравления за доайена на служба Ракетно-артилерийско въоръжение и радиолокационна техника ген.-лейт. от запаса Симеон Петковски, когото всички по-млади и работили с него помним с неговата всеотдайност и загриженост за службата.

Kniga Petkovski p1Kniga Petkovski p2



       Версия за печат
Коментарите са собственост на авторите. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.



От Галерията
12.jpg
Потребителски вход