Начало Новини Контакти Стани член на сдружението
Главно Меню
ТърсенеНовини : Честито!
на 2005/7/22 8:20:00
Новини

Уважаеми колеги,
Удоволствие е да Ви съобщя, че Молбата на Управителния съвет е удовлетворена от Софийски градски съд и от днес - 14 юли 2005 г., нашето „СДРУЖЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО БОЕПРИПАСИ В БЪЛГАРИЯ” е вписано в специалния регистър при съда за юридическите лица с нестопанска цел. ЧЕСТИТО!
Управителен съвет на ASA Bulgaria


След получената от Вас морална подкрепа официалната част по регистрацията на нашата съсловна организация е изпълнена успешно. От няколко дни е регистрирана и интернет-страница на Сдружението, за което повечето от Вас получиха съобщение по SMS. Скоро всеки от нас ще има собствено потребителско име и парола за достъп до „вътрешната” информация, предназначена само за членове на Сдружението. Нека направим, обаче, задължителните първи стъпки по изграждането на Сдружението. За колегите извън София - като разпечатате и попълните Молбата за членство, заедно с членския внос - 5 лева на месец за срока до края на 2005 г. плюс 5 лв. встъпителна вноска), съгласно т. 5 от решенията на Учредителното събрание от 15.06.2005 г., изпратете на адреса на седалището на Сдружението:

София, 1582 ж.к. Дружба 2, бл. 524, вх. Б, ап. 2 Валентин Радев
Членския внос можете да изпратите не само чрез пощенски запис, а и директно на сметката на сдружението, която е обявена на интернет-страницата. Очаквайте скоро страници с полезна „вътрешна” информация.
Управителен съвет на ASA Bulgaria

       Версия за печат
Коментарите са собственост на авторите. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.От Галерията
82 mm освет. мина на Арсенал
Потребителски вход