Начало Новини Контакти Стани член на сдружението
Главно Меню
Търсене



Новини : Честито!
на 2005/7/22 8:20:00
Новини

Уважаеми колеги,
Удоволствие е да Ви съобщя, че Молбата на Управителния съвет е удовлетворена от Софийски градски съд и от днес - 14 юли 2005 г., нашето „СДРУЖЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО БОЕПРИПАСИ В БЪЛГАРИЯ” е вписано в специалния регистър при съда за юридическите лица с нестопанска цел. ЧЕСТИТО!
Управителен съвет на ASA Bulgaria


След получената от Вас морална подкрепа официалната част по регистрацията на нашата съсловна организация е изпълнена успешно. От няколко дни е регистрирана и интернет-страница на Сдружението, за което повечето от Вас получиха съобщение по SMS. Скоро всеки от нас ще има собствено потребителско име и парола за достъп до „вътрешната” информация, предназначена само за членове на Сдружението. Нека направим, обаче, задължителните първи стъпки по изграждането на Сдружението. За колегите извън София - като разпечатате и попълните Молбата за членство, заедно с членския внос - 5 лева на месец за срока до края на 2005 г. плюс 5 лв. встъпителна вноска), съгласно т. 5 от решенията на Учредителното събрание от 15.06.2005 г., изпратете на адреса на седалището на Сдружението:

София, 1582 ж.к. Дружба 2, бл. 524, вх. Б, ап. 2 Валентин Радев
Членския внос можете да изпратите не само чрез пощенски запис, а и директно на сметката на сдружението, която е обявена на интернет-страницата. Очаквайте скоро страници с полезна „вътрешна” информация.
Управителен съвет на ASA Bulgaria

       Версия за печат
Коментарите са собственост на авторите. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.



От Галерията
25.jpg
Потребителски вход